Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Ongegeneerd meezingen met 'Guilty Pleasures' in De Meerpaal

Geplaatst op Sunday 7 October 2018 16:41
  • Guilty Pleasures. © Fotografie Oof Verschuren

pinterestmail

Dronten - Ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, hoelahoepen en rolschaatsen: ‘Guilty Pleasures’ heeft het allemaal. Dit ultieme vriendinnenuitje is zaterdag 20 oktober om 20.15 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Feest van herkenning

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, meezingen met de Spice Girls, huilen om de WNF-reclames… Herkenbaar? Dan is Guilty Pleasures een feest van herkenning. De cast, bestaande uit Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Heerenveen, Aylin Sezer en Milena Haverkamp, bekent tijdens deze vrolijke avond wat hun guilty pleasures zijn. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. De avond eindigt met het Grote Foute Feest op het podium.

Stoerder jasje

Guilty Pleasures is de Powervrouwen in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Geschreven door Roos Schlikker (LINDA, Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag). 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.