Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Nieuw theaterseizoen Meerpaal start met Yvonne van den Eerenbeemt

Geplaatst op zondag 9 september 2018 09:15
  • Yvonne van den Eerenbeemt. © Ilja Keizer

pinterestmail

Dronten - Het nieuwe theaterseizoen van De Meerpaal start op donderdag 13 september. Actrice, zangeres en comédienne Yvonne van den Eerenbeemt staat dan met haar voorstelling SIRENE in de Grote Zaal.

Met de start van het nieuwe theaterseizoen wil De Meerpaal iets nieuws uitproberen. Deze voorstelling is namelijk de eerste in De Meerpaal waarbij het Pay what you want-principe geldt.

In SIRENE gaat Yvonne samen met de zaal in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. SIRENE gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.

Yvonne slaat haar publiek om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om de mensen daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje. Ze switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige, wanhopige personages.

Pay what you want

SIRENE is de eerste voorstelling in De Meerpaal waarbij het Pay what you want-principe geldt. Men reserveert een kaartje via www.meerpaal.nl of kassa en bepaalt na afloop zelf wat men de voorstelling waard vond. Dat bedrag kan dan ter plekke contant woren gedoneerd. Exclusief consumptie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.