Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Herman van Veen staat twee avonden in Agora

Geplaatst op Monday 14 May 2018 12:57
  • © Maarten Ederveen

pinterestmail

Lelystad - Twee keer staat Herman van Veen in het Agora Theater, te weten woensdag 16 en donderdag 17 mei. Beide avonden begint de voorstelling om 20.15 uur.

Van Veen speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde weeseend Alfred Jodocus Kwak. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. Samen met zijn muzikanten trakteert Herman zijn publiek op prachtige liedjes en mooie verhalen. Hij mag zich - naast de vele internationale onderscheidingen die hem ten deel vielen - Professor Honoris Causa van de Martin Buber University Brussel/Kerkrade noemen en heeft een Eredoctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel omwille van zijn humanitaire inzet, zijn consequente houding tegen elke vorm van onrecht en zijn verdediging van het vrije woord.

Kaarten zijn te bestellen aan de kassa (geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang), telefonisch via 0320-239239 en via de website van het Agora Theater.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.