Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Fien & Teun komen naar De Meerpaal

Geplaatst op donderdag 12 april 2018 14:38
  • © Van Hoorne Entertainment

pinterestmail

Dronten - Fien & Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, komen op zaterdag 5 mei naar De Meerpaal in Dronten.

In de muzikale theatervoorstelling, ‘Feest op de boerderij!’, die om 14.00 uur begint, beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto.

Kaarten reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur), telefonisch via nummer 0321-388 770 en via de website van De Meerpaal: www.meerpaal.nl.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.