Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Voorstelling Fien & Teun in De Meerpaal is uitgesteld

Geplaatst op Wednesday 7 March 2018 16:19
  • Fien & Teun met Sita Vermeulen. © Wim Lanser

pinterestmail

Dronten - Wegens omstandigheden gaat de voorstelling van 'Fien & Teun – Feest op de boerderij' op zaterdag 10 maart in Theater De Meerpaal niet door. De voorstelling met Sita als vertelster is verplaatst naar zaterdag 5 mei om 14.00 uur.

Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien bij ‘RTL Telekids’.

In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, vertolkt de rol van vertelster in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is voor kinderen vanaf twee jaar. Voor en na de voorstelling is er de Boerderij Experience in de foyer. Fien en Teun komen na de voorstelling naar de foyer voor een foto en een knuffel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.