Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Prachtige verhalen en Indisch eten in Agora Theater

Geplaatst op Wednesday 31 January 2018 16:53
  • Selamat Makan © Selamat Makan

pinterestmail

Lelystad - In het Agora Theater in Lelystad wordt zondag 11 februari vanaf 16.00 uur genoten van prachtige verhalen en Indisch eten tijdens de voorstelling ‘Selamat Makan’.

Nieuw theaterconcept

Het is een nieuw theaterconcept waarbij storytelling onderdeel is van een culinaire theaterbeleving. Na afloop wordt het publiek in de foyer uitgenodigd voor een authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren.

Heerlijke maaltijd

Terwijl Roy Grünewald vertelt over Indië, tempo doeloe, de Indo’s in Nederland en natuurlijk over het eten, kookt zijn zus Hedy een heerlijke maaltijd op het podium. Lekker eten (makan) is verweven met de Indo cultuur en daar horen verhalen bij. Historie wordt afgewisseld met persoonlijke belevenissen. Roy en Hedy zijn opgegroeid met oma die bijzondere verhalen vertelde en met moeder wiens kookkunsten onnavolgbaar waren. Humoristisch en soms een tikje pikant.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.