Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Theater

Zoektocht naar legendarische schat van Robin Hood in De Meerpaal

Geplaatst op woensdag 15 februari 2017 08:50
  • 'Robin Hood en het Verdwenen Goud'. © I&L Entertainment ©

pinterestmail

Dronten - Een magische reis tussen heden en verleden van de grootste held aller tijden. Dat is de familiemusical 'Robin Hood en het Verdwenen Goud', zondag 5 maart te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Toeristische trekpleister

Als haar oma in de problemen komt, besluit het stadsmeisje Robin de zomer door te brengen in Nottingham. Het dorp is een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond. De burgemeester van Nottingham, Lord John, heeft besloten de mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er hotels kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt, wil ze haar oma en de mensen uit het dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek gaan naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar reis een mysterieus dagboek vindt, is dat het begin van een groots avontuur waarbij ze van de ene in de andere verbazing valt. Heden en verleden komen op magische wijze samen.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.