Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Muziek

Heidevolk brengt pagan-metal naar Corneel

Geplaatst op zondag 4 november 2018 09:15
  • Heidevolk. © Heidevolk

pinterestmail

Lelystad - Na een jaar lang het nieuwe album ‘Vuur van Verzet’ in het buitenland te hebben gepromoot keert pagan-metalband Heidevolk terug naar Nederland. De band komt op zaterdag 12 januari naar Lelystad voor een show in Corneel.

Het publiek kan deze avond nummers van ‘Vuur van Verzet’ én een bloemlezing van ouder werk verwachten. De opzwepende pagan-folkmetal van Heidevolk staat garant voor een spetterende show waarbij lang vervlogen tijden dichtbij lijken te zijn.

Alvenrad

Het voorprogramma wordt verzorgd door de folkmetalband Alvenrad. Deze Veluwse band bestaat uit twee man, te weten Mark Kwint en Jasper Strik. Zij worden zowel in de studio als op het podium bijgestaan door sessiemuzikanten. In de muziek is een grote rol weggelegd voor hammond- en mellotronklanken. De stijl laat zich echter hoofdzakelijk bepalen tot heavymetal, waarin folklorische invloeden hun weg vinden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.