Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Muziek

'Superstijl' is veelzijdig feest in Corneel

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 15:48
  • Dansen geblazen met Superstijl. © Daniël Bras

pinterestmail

Lelystad - In Corneel is het zaterdag 13 oktober tijd voor Superstijl, het veelzijdige feest. Bij Superstijl bepaalt het publiek ter plekke wat er gedraaid moet worden.

Het publiek hopt gedurende het feest van de ene muziekstijl naar de andere met als resultaat een afwisselende en verrassende avond uit. Zo sta je het ene moment te ‘skanken’ op Ska dan weer te ‘breaken’ op Party Hiphop om vervolgens te ‘shuffelen’ op Housewerk. Maar er ontstaat ook een groter groepsgevoel. De bezoekers moeten immers gezamenlijk bepalen wat er gedraaid wordt. Zowel bij de stemkasten als op de dansvloer wordt gesproken over wat men gekozen heeft en leveren de gemaakte keuzes de nodige gesprekstof.

Uit ervaring blijkt zelfs dat er korte campagnes gevoerd worden bij de stemkasten. Elke vijftien minuten is er keuze uit drie nieuwe muziekstijlen; De tijd telt af, de meeste stemmen gelden.

Kaarten via de website van Corneel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.