Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Muziek

The Bootleg Beatles komen terug naar Lelystad

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 11:14
  • The Bootleg Beatles. © The Bootleg Beatles

pinterestmail

Lelystad - The Bootleg Beatles houden van het Lelystadse publiek. Na het uitverkochte optreden op 10 februari van dit jaar komt 's werelds beste Beatles tribute band terug in Poppodium Underground en wel op zaterdag 9 februari 2019.

Magie van The Beatles

Normaal staan The Bootleg Beatles in hele grote concertzalen dus van zo dichtbij als bij Underground zie je ze nergens. The Bootleg Beatles houden al meer dan 35 jaar de magie van de grootste popgroep allertijden in leven. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney en is de enige tribute band die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. De legendarische producer George Martin beschreef de optredens van The Bootleg Beatles als ‘a terrific show’. Als je je ogen dichtdoet hoor je The Beatles. Als je je ogen openhoudt, dan zie je de Fab Four.

West End show

The Bootleg Beatles zijn ontstaan uit de cast van de West End show ‘Beatlemania’. De band deelde het podium met grootheden als Elton John, Rod Stewart, David Bowie, Iggy Pop en Oasis. Ook trad de band op voor Beatles-leden Sir Paul McCartney en George Harrison en zelfs voor de Engelse koningin.

Originele instrumenten

Tijdens de show worden originele instrumenten en kostuums gebruikt en komen nummers uit de gehele periode van The Fab Four voorbij. Klassiekers als ‘Yesterday’, ‘She Loves You’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Let It Be’ en ‘Hey Jude’ ontbreken zeker niet op de setlist.

Tickets via de site van Underground. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.