Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Muziek

Meezingen met de melodie is voldoende bij Flevo Voices

Geplaatst op Sunday 11 February 2018 14:31
  • © Robert Bakker

pinterestmail

Lelystad - De bekende dirigent Robert Bakker houdt op vrijdagavond 16 februari de zangmanifestatie 'Flevo Voices' in Theater Posa in Lelystad.

Zingen is enorm populair in Nederland, ook in Lelystad. Maar niet iedereen wil in een koor zingen. Ook zijn er veel mensen die beweren niet te kunnen zingen en stiekem wel hun stem willen gebruiken zonder dat het anderen stoort. En voor sommige mensen is het gemiddelde koorrepertoire te zwaar of te moeilijk.

Licht repertoire

Voor al deze mensen is Flevo Voices de ideale oplossing. Het repertoire is licht. Zo worden er vrijdagavond nummers gezongen van bijvoorbeeld Doris Day en Willy Alberti. Er hoeven geen ingewikkelde partijen ingestudeerd te worden. Het meezingen met de melodie is voldoende. De teksten worden groot op een scherm geprojecteerd zodat iedereen het goed kan lezen. En naast het gezellig zingen in een groep wordt iedereen een handje geholpen met een 'voorzanger'. Niemand staat er zo alleen voor en een goed klinkend eindresultaat is verzekerd.

Intiem karakter

Flevo Voices wordt altijd in het gezellige, kleine Theater Posa gehouden. Vanwege het intieme karakter, de heerlijk zittende theaterstoelen en de gezellige foyer ervaart iedere bezoek(st)er een warme gastvrijheid.

Wie een emailtje stuurt naar rbpmusic@xs4all.nl en vooraf kaarten reserveert, krijgt meteen een korting van 50 procent op de toegangsprijs. Een kaartje kost dan nog maar 5 euro.

Theater Posa is gevestigd aan Kempenaar 01-10. Aanvang 20.15 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.