Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Film

Extra Flavour & Film in De Meerpaal met 'Rafaël' (met trailer)

Geplaatst op zondag 2 december 2018 16:06
  • Beeld uit 'Rafaël'. © Filmdepot

pinterestmail

Dronten - De Meerpaal houdt vrijdag 14 december een extra editie van Flavour & Film. Het koffiearrangement begint om 10.30 uur en de film die wordt vertoond is 'Rafaël'.

Spannend verhaal

‘Rafaël’ is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt ‘Rafaël’ het aangrijpende, soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir. Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw. Het verhaal dat in 2011 zelfs het wereldnieuws haalde verscheen eerder in boekvorm in de gelijknamige, hartverscheurende roman van schrijfster Christine Otten.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur) en via de website van De Meerpaal.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.