Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Exposities

Jan-Albert Ernsten exposeert op drie locaties in Lelystad

Geplaatst op dinsdag 5 februari 2019 15:07
  • Werken van Jan-Albert Ernsten. © Jan-Albert Ernsten

pinterestmail

Lelystad - De kleurrijke portretten van de Lelystadse amateurkunstenaar Jan-Albert Ernsten zijn de komende maand te zien op maar liefst drie locaties in Lelystad.

De gepassioneerde schilder beleeft het schilderen als een brug naar rust naast zijn baan in de jeugdhulpverlening. 'Het schilderen van portretten, het weergeven van de emoties, voelt als een soort mediteren', aldus de Lelystedeling.

Ernsten ontwikkelt steeds meer een eigen stijl. Veel van zijn portretten kijken je aan. Hij schildert bekende en onbekende mensen en maakt ook een doek op verzoek.

Zijn expressieve schilderijen zijn te zien in de wachtruimte van gezondheidscentrum t Woud, in de grote en de kleine vergaderzaal van Atol Plaza en in de theaterzaal van vestzaktheater Posa.

Bij verkoop van een schilderij gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Esperanza Bolivia.

Op de website www.ap-arts.nl zijn alle schilderijen van Ernsten te zien; onder meer portretten van kinderen uit verschillende culturen, doorleefde gezichten en diverse popsterren.

 

  • gallerij afbeelding

    Werken van Jan-Albert Ernsten. © Jan-Albert Ernsten

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.