Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Exposities

Marion Vester toont werk in atelier De Veste

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018 17:34
  • Werk van Marion Vester. © Marion Vester

pinterestmail

Lelystad - Marion Vester-Heuvel exposeert haar schilderijen in atelier De Veste in Lelystad, de thuisbasis van de Vereniging Lelystads Amateur Kunstenaars (LAK).

Verder ontwikkeld

De schilderijen zijn tot 7 december tijdens de openingstijden van het atelier te bezichtigen. Zie atelierdeveste.blogspot.com. Marion Vester is ongeveer vijftien jaar geleden in haar vorige woonplaats Amersfoort met aquarellessen gestart. In de 12,5 jaar die zij in Lelystad woont, heeft zij zich verder ontwikkeld in het schilderen met acryl en olieverf.

Schilderlessen

Ook heeft ze schilderlessen bij Peter Hartwig en meerdere workshops bij professionele kunstenaars gevolgd. De onderwerpen die zij schildert zijn divers: van landschappen geïnspireerd op haar vele reizen tot portretten van een kind of kleinkind en stillevens, bijvoorbeeld geïnspireerd door de Italiaanse schilder Morandi. Dit resulteert in realistische, minimalistische of abstracte schilderijen. Ieder schilderij vertelt zijn eigen verhaal.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.