Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Exposities

Deelnemers Tour of Art Flevoland exposeren in Kubus

Geplaatst op zaterdag 15 september 2018 09:13
  • Inrichting van de expositie vorig jaar. © Erna Koelman

pinterestmail

Lelystad - De opening van de centrale deelnemersexpositie van Tour of Art Flevoland vindt woensdagavond 19 september plaats.

Al vanaf de start van het evenement vindt deze expositie plaats in De Kubus in Lelystad. De inloop is vanaf 19.30 uur. Het openingsprogramma start om 20.00 uur. De entree, de drankjes en de hapjes zijn gratis.

Ook dit jaar is er weer een bijzonder openingsprogramma samengesteld. Het is deels geïnspireerd op ‘100 jaar Zuiderzeewet’. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de foyer van De Kubus voor een kopje koffie of thee, of om alvast de deelnemersexpositie te bekijken. Om 20.00 uur begint in de Grote Zaal het openingsprogramma.

Na welkomstwoorden namens De Kubus en de Stichting Culturale, verzorgen stadsdichter Thomas Gerla, Gijs Murray en Peter de Vries een act, waarbij gedichten voorgedragen worden en muziek gespeeld. Gerla draagt onder andere een nieuw gedicht over de Tour of Art Flevoland voor, dat hij speciaal voor deze opening heeft geschreven. Na dit optreden volgt een kort dansprogramma.

Na afloop van het openingsprogramma is iedereen welkom op de omloop, voor een drankje en borrelhapjes. Uiteraard is er volop de gelegenheid om na te praten en om de deelnemersexpositie te bekijken.

Voor alle details over de Tour of Art Flevoland zie www.tourofartflevoland.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.