Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Evenementen

Astrid Kant geeft lezing over weidevogels

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 15:07
  • © Natuurmonumenten

pinterestmail

Sint Jansklooster - Natuurmonumenten houdt woensdag 19 april een lezing over weidevogels. Astrid Kant, weidevogelbeschermster in hart en nieren, neemt het publiek mee in de wereld van de weidevogels.

Al jaren fotografeert Astrid Kant het geheime leven van de weidevogels. Alle Nederlandse weidevogels komen aan bod tijdens de lezing. Vanaf het moment dat ze in het voorjaar weer aankomen in Nederland tot het moment van vertrek naar het zuiden, is het gedrag van de weidevogels vastgelegd.

Hoe gedragen ze zich in groepsverband in maart en wat gaat er allemaal aan de ei leg in april vooraf. Hoe herken en bescherm je de kuikens in mei? 

De lezing start om 20.00 uur en duurt 2 uur. Deze lezing vindt plaats in gebouw De Holken bij Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster. Deelname kost €5 voor leden van Natuurmonumenten, € 8, - voor niet-leden. Opgave voor de lezing via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten. De prijs is inclusief koffie en thee.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.