Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Evenementen

Zweefvliegen bij Koffietijd in dorpshuis Kraggenburg

Geplaatst op zondag 8 januari 2017 15:25
  • Pascal van de Vijver vertelt over de mogelijkheden bij ZCNOP. © ZC NOP

pinterestmail

Kraggenburg - Zweefvlieger Pascal van de Vijver van Zweefvliegclub Noordoostpolder (ZC NOP) vertelt dinsdag 10 januari van alles over zijn hobby tijdens Koffietijd in dorpshuis 't Klokhuis in Kraggenburg.

Tijdens de vaste ontmoetingsmorgen vanaf 10.00 uur, staat elke keer een ander onderwerp centraal. Van de Vijver geeft onder meer een power point presentatie en vertelt over het hoog in de lucht vliegen zonder motor, zweven op de lucht en het genieten van een prachtig uitzicht. Ook gaat hij in op het slim gebruik maken van de elementen van de natuur en vertelt hij over de mogelijkheden bij ZC NOP.

Koffietijd wordt geïnitieerd door Dorpsbelang Kraggenburg en is bedoeld voor alle inwoners. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig. Tijdens de ontmoetingsmomenten wordt gezelligheid gecombineerd met informatie. Koffietijd fungeert tevens als fungeert als Centrale Meld- en Informatiepunt op het gebied van Zorg en Welzijn.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.