Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Evenementen

Caravans op Lelystad Airport

Geplaatst op zaterdag 9 mei 2015 10:11
  • Lelystad Airport. © Eigen foto

pinterestmail

Lelystad - De Nederlandse Caravanclub houdt van vrijdag 29 tot en met zondag 31 mei een kampeerevenement op Lelystad Airport. Caravanbezitters kunnen van dichtbij genieten en kennismaken met de wereld van de vliegerij.

De aanwezige eigenaren zetten hun caravans bij de start- en landingsbaan. Er kunnen maximaal dertig equipes inschrijven. Het evenement is ook geschikt voor kinderen. In het programma zit een bezoek aan het Aviodrome. Er is een rondvlucht te winnen voor wie zijn caravan zo origineel mogelijk op een vliegtuig of helikopter laat lijken. Caravaneigenaren zijn vrijdag 29 mei vanaf 14.00 uur welkom. Om 20.00 uur is er een happy hour. De opening is zaterdag 30 mei om 10.00 uur in het Aviodrome met aansluitend een rondleiding en de mogelijkheid films te bekijken. 's Middags zijn er rondvluchten. 's Avonds is er een barbecue. Zondag 31 mei om 11.00 uur is de sluiting. Inschrijven via de site van de Caravanclub.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.