Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Actueel

Biljartvereniging De Regenboog zoekt nieuwe leden

Geplaatst op zondag 25 november 2018 11:30
  • De biljartruimte van De Regenboog. © Biljartvereniging De Regenboog

pinterestmail

Dronten - Biljartvereniging De Regenboog in Dronten kan nieuwe leden gebruiken. Wie in het verleden wel eens heeft gebiljart in het café of bij een club heeft nu de kans de keu weer op te pakken.

Niveau op peil brengen

Biljartvereniging De Regenboog is een club voor 55-plussers uit Dronten. Gezelligheid staat voorop en leden kunnen elk op hun eigen niveau zevgen dagen per week van ‘s morgens tot ‘s avonds een balletje stoten. Wie zijn of haar niveau weer op peil wil brengen kan op dinsdagmorgen les krijgen van twee ervaren leden.

Door sponsors is de vereniging in staat gesteld dit jaar weer een aantal zaken te vernieuwen in onze zaal. Zo konden nieuwe prijzenkasten worden aangeschaft en heeft de vereniging nu de beschikking over de modernste scoreborden van Dronten. Deze scoreborden worden in de toekomst gekoppeld aan een automatisch competitiesysteem.

Kersttoernooi

De club houdt een interne competitie op woensdag- en donderdagmiddag. Aan het eind van het jaar is er een Kersttoernooi en aan het eind van de competitie een driebanden- en bandstootcompetitie. Er zijn uitwisselingen met biljartclubs uit Lelystad en Dronten. In de toekomst wordt mogelijk een uitwisseling met een derde vereniging op poten gezet.

Wie interesse heeft om lid te worden kan contact opnemen met een van de bestuursleden. Langskomen in de biljartzaal in zorgcentrum De Regenboog in Dronten kan ook. Op www.deregenboogbiljart.nl is meer informatie te vinden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.