Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Judoka's halen ruim 1500 euro op voor KiKa

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 16:25
  • © E. Raterink

pinterestmail

Dronten - Shoganai Judo Dronten heeft tijdens de eerste editie van het Flevoland Open International Judotournament 1.524 euro opgehaald voor Stichting KiKa. Dit maakte de organisatie vandaag bekend.

Naast het bedrag dat voor het goede doel gereserveerd was in de begroting werd er op de dag zelf gecollecteerd voor deze stichting. Het totaalbedrag wordt overgemaakt op de rekening van KiKa.

Stichting KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van kinderkanker. Hierdoor wordt de kwaliteit van behandelingen verbeterd en de bijwerkingen verminderd. Als gevolg hiervan stijgt de genezingskans van kinderkanker. 

Het internationale judotoernooi verliep uitstekend. De organisatie ontving veel positieve reacties. Mede op basis hiervan is besloten dat dit toernooi volgend jaar een vervolg krijgt. De tweede editie vindt plaats op 22 juni 2019. Ook dan krijgt het toernooi een maatschappelijk karakter.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.