Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

BAS Voetbal bedankt brandweer voor hulp

Geplaatst op maandag 9 juli 2018 09:42
  • © BAS Voetbal

pinterestmail

Biddinghuizen - Met dank aan verschillende leden van de brandweer heeft BAS Voetbal vorige week zaterdag een fraaie familiedag beleefd. Hoofdonderdeel was het spuitvoetbal, waar bijna honderd mensen aan meededen.

De familiedag begon met een clinic voor de jeugd, die gegeven werd door spelers van het eerste elftal. Vervolgens begon het spuitvoetbal, waarbij het voor de keepers de bedoeling was om met een brandslang de bal uit het doel te houden. De watervoorziening was in handen van vrijwilligers van de brandweer. 'Zonder hulp van de brandweer was het niet gelukt om dit evenement te organiseren. We hebben geen wanklank gehoord, dus we kunnen spreken van een succes. Ook met dank aan de brandweer', aldus de evenementencommissie van de club.

Na afloop werden de meterslange slangen in rap tempo opgeruimd. Op woensdagavond keerde de brandweer echter nog even terug, om in de kleedkamers van BAS een oefening te houden. Na afloop werden de brandweerlieden getrakteerd op koffie en taart. 'Als dank voor het gedane werk. Wij kijken terug op een geslaagde dag, een mooi einde van dit seizoen', zo laat de evenementencommissie nog weten.

  • gallerij afbeelding

    © BAS Voetbal

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.