Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Actueel

Recordaantal inschrijvingen voor Beachvolleybal Swift '64

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 17:16
  • Beachvolleybaltoernooi Swift '64. © Swift '64

pinterestmail

Swifterbant - De eerste aanmeldingen voor het Beachvolleybaltoernooi van Swift '64 waren al binnen voordat de inschrijvingen officieel van start waren. Zoals elk jaar gaan de aanmeldingen erg snel maar dit jaar was er een nieuw record.

Ruim een maand voor het evenement zijn er nog maar een paar plekken over op de zondag. 'De aanmeldingen gaan altijd erg snel, maar dit is wel uniek', aldus de organisatie van het beachvolleybaltoernooi, volleybalvereniging Swift ’64. 'Nog een maand te gaan en de zaterdag is vol voor de recreanten. Bij de pro’s is nog een enkele plek beschikbaar. De laatste plekken voor zondag raken nu ook gevuld'.

Het geheim van zo’n groots succes? Simpel, zegt Swift ’64: 'Er is bij ons een goede sfeer. Iedereen vindt het leuk om een balletje te slaan. Tel daarbij de juiste setting, muziek en goed niveau volleybal op alle velden en je hebt een top evenement'. En dat blijkt want teams, van zowel recreanten en pro’s, komen niet alleen uit Swifterbant maar uit heel de regio.

Het beachvolleybal vind plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli tijdens het julifeest in Swifterbant. Kijk op de Facebookpagina van de volleybalvereniging van Swift ’64 voor het laatste nieuws.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.