Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Actueel

Toerclub Flevoland houdt open dag

Geplaatst op zondag 15 april 2018 11:30
  • © Eigen foto

pinterestmail

Lelystad - Toerclub Flevoland houdt op zondag 22 april een sportieve open dag op sportpark Schouw in Lelystad. Iedereen die geïnteresseerd is in de toerfietssport kan dan kennismaken met de verschillende recreatieve fietsmogelijkheden bij de club.

Alle fietsactiviteiten worden door ervaren trainers begeleid en belangstellende fietsers moeten hun eigen fiets meenemen. De eerste tweehonderd bezoekers ontvangen een gratis bidon van Toerclub Flevoland. 

Fietstochten in groepsverband

Op het programma staan onder andere fietstochten van 25 km voor fietsers op een stadsfiets of e-bike én een tocht van 25 km voor racefietsers. Deze tochten zijn in groepsverband.

MTB-clinics

Daarnaast zijn er twee MTB-clinics en -tochten gepland gedurende de dag. Op het sportpark, dat Toerclub Flevoland deelt met vv Unicum, worden tevens RPM-spinninglessen gegeven door RAF Sport. En op de informatiemarkt zijn stands te vinden van onder andere Toerclub Flevoland, Stichting Mont Ventoux en Jan Brinkman fietsen. Voor de allerkleinste bezoekers is er een springkussen. 

Het complete programma is te vinden op de website van Toerclub Flevoland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.