Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Actueel

Samboka's Shoganai boeken internationaal succes

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 16:22
  • © Shoganai

pinterestmail

Dronten - Samboka’s van Shoganai Judo uit Dronten hebben zaterdag uitstekend gepresteerd op het Dutch Open Sambo 2018 in Dalfsen. Paula Borgonje en Thomas van Mourik van Shoganai Judo Dronten werden kampioen.

Beide samboka’s maakten indruk door in dit sterke internationale veld al hun partijen overtuigend te winnen. Caitlin Heerikhuisen legde beslag op een zilveren medaille en Jasper van den Born won het brons.

Het Dutch Open is een internationaal sterk bezet sportevenement met verschillende vechtsporten, waaronder karate en sambo worstelen. Het sambotoernooi telde ruim tweehonderd deelnemers uit vijftien verschillende landen, waaronder Rusland en Amerika.

Thomas van Mourik, Daniël Wassenaar, Caitlin Heerikhuisen en Jasper van den Born zijn door de Sambobond Nederland geselecteerd voor het Europees Kampioenschap Sambo voor junioren, van 12 tot en met 16 april in Praag.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.