Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Actueel

Topjudoka Henk Grol bezoekt JVIJ

Geplaatst op zondag 11 maart 2018 15:42
  • Henk Grol (rechts) samen op de foto met JVIJ-oprichter Henk Peelen. © JVIJ

  • © JVIJ

pinterestmail

Lelystad - Topjudoka Henk Grol bracht zaterdag een bezoek aan Judovereniging IJsselmeer (JVIJ) in de dojo van De Koploper in Lelystad.

Tijdens de drukbezochte open dag van JVIJ gaf judoka Grol een judoclinic voor alle judoka’s. Vervolgens nam hij alle tijd om met alle judoka’s op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Een speciaal moment ontstond toen Grol in gesprek ging met de oprichter van JVIJ, Henk Peelen. Decennia judo-ervaring ging samen op de foto.

Geslaagde open dag

De open dag van JVIJ was een groot succes met het bezoek van Henk Grol als hoogtepunt. Naast de judoclinic konden de judoka’s en andere bezoekers genieten van judo-workshops voor alle doelgroepen. Zo was er kleuterjudo, wedstrijdjudo, krachttraining, judo voor mensen met een beperking en ook een workshop over blessures voorkomen door Coloriet.

De hele dag werd muzikaal ondersteund door dj’s van Q-Dance, die met een danceparty zorgden voor een spetterend einde van een geslaagde dag.

  • gallerij afbeelding

    © JVIJ

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.