Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Duitse winnaars bij Eventing Emmeloord

Geplaatst op Saturday 30 July 2016 22:01
  • © Dressuur

pinterestmail

Noordoostpolder - De tweede editie van Eventing Emmeloord kende zowelkin de klasse CIC1 als de klasse CIC2 een Duitse winnaar. De 1-sterrtenwedstrijd was voor Christina Hoffmann, de 2-sterren wedstrijd ging naar Vanessa Bölting.

Het internationale paardensportevenement in het Kuinderbos trok tachtig deelnemers en begon vrijdag met het onderdeel dressuur. In de middag werd het springonderdeel gehouden. Op zaterdag moesten de deelnemers een parcours afleggen en een aantal hindernissen nemen. In de 1 sterrenwedstrijd waren ook de tweede en derde plaats voor Duitse deelnemers. Vanessa Bölting werd met Carlson B tweede achter Christina Hoffmann met Finnley R. De derde plaats was voor Celine Geissler met Giovanna 2.

De 2-sterrenwedstrijd  werd gewonnen door Vanessa Bölting met Quilotta W voor de Belg Tom Goeman met Sibo de Quiesce en de Duitse ruiter Ben Leuwer met NZB Port Royal.

De Horsetacle Run waarbij deelnemers zonder paard hetzelfde parcours konden afleggen leverde een overwinning op voor Nick Ruijter uit Ens. Voor deze run kwamen zo'n 70 deelnemers in actie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.