Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuwe centrum in Emmeloord houdt de gemoederen al een tijdje bezig....
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

(s)Toffe Stoel opent brocante winkel

Geplaatst op vrijdag 14 december 2018 19:03
  • De winkel is extra open voor de kerstinkopen. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Na een intensieve verbouwing, het opknappen en toevoeging van een mooie brocante winkel aan het al bestaande meubelatelier, vindt er op zaterdag 5 januari een feestelijke (her) opening plaats bij de (s)Toffe Stoel in Lelystad.

Iedereen is deze dag van 09.00 tot 16.00 uur welkom om het atelier en de nieuwe brocante winkel te komen bezichtigen en een praatje te maken met het team bestaande uit Reina, Ellen en Tom.

Voor de mensen die niet willen wachten is de (s)Toffe Stoel, naast de gebruikelijk woensdagen, op zaterdag 15 en 22 december extra geopend om onder het genot van een kop koffie en wat lekkers iets moois uit te zoeken voor de feestdagen.

De (s)Toffe Stoel is gevestigd aan de Apolloweg 340 in Lelystad. Vanaf januari zijn zowel het atelier als de winkel elke woensdag en elke tweede en vierde zaterdag van de maand van 09.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Kijk voor meer informatie op de website van de (s)Toffe Stoel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.