Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Actueel

Rabobank Flevoland en Places to work gaan samen samen in één pand

Geplaatst op dinsdag 4 december 2018 19:31
  • Het pand van Rabobank Flevoland aan het Ravelijn 50 in Lelystad. © Rabobank Flevoland

pinterestmail

Lelystad - Begin februari 2019 doet Places to work, naast Rabobank Flevoland, haar intrede in het pand aan het Ravelijn 50 in Lelystad.

‘Het is een prachtig gebouw, maar in de afgelopen jaren simpelweg te groot voor ons geworden. Wij blijven aanwezig in het pand en voor onze klanten verandert er verder niets. Met Places to work hebben wij een partij gevonden die, net als ons, het belangrijk vindt om ondernemers met elkaar in contact te brengen,’ legt directievoorzitter Rabobank Flevoland Inge Zwijnenberg uit.

Kay Lagerweij, oprichter Places to work: ‘Vijf jaar geleden is Places to work in Almere gestart en inmiddels uitgegroeid tot hèt centrum voor ondernemerschap. Vorig jaar hebben we besloten ons concept in andere steden verder uit te rollen, dat is nu een feit in Lelystad. We zijn blij met de unieke ligging, het gebouw zelf en natuurlijk de samenwerking met de Rabobank. Begin volgend jaar hopen we de eerste ondernemers te mogen verwelkomen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.