Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Actueel

Carpe Diem Makelaardij heeft nieuwe eigenaar

Geplaatst op Tuesday 4 December 2018 14:49
  • Nathalie Minkman en Hester Schelhaas. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dronten - Carpe Diem Makelaardij in Dronten heeft een nieuwe eigenaar. Nathalie Minkman droeg op 1 december het stokje over aan Hester Schelhaas.

Hesters wensdroom om samen met haar man een eigen kantoor te runnen, wordt hiermee vervuld. Ze is zeer gedreven om de visie en missie van Carpe Diem Makelaardij voort te zetten.

Met heel veel enthousiasme en net zoveel passie heeft het team van Carpe Diem afgelopen jaren gebouwd aan een mooi makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Dronten. ‘Werken bij een bedrijf met een visie, missie en concept voelt niet als werk, maar is een manier van leven. Vandaar ook de naam Carpe Diem, oftewel pluk de dag’, aldus het team

Een stijl van werken die nooit stopt. ‘24/7 vanuit passie bereikbaar zijn, altijd flexibel bezichtigen, meejuichen als de deal geslaagd is. De lach en de traan. Zakelijk moet het goed zijn, maar het zijn de verhalen en niet de stenen die het maken.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.