Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
...
...
...
...
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet werd...
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Gemeente Lelystad en provincie Flevoland zijn bezig met de ontwikkeling ...
...
Actueel

KernGezond officieel geopend in De Koploper

Geplaatst op maandag 10 september 2018 10:05
  • Directeuren Chris Bruijn en Jeroen Morssink openen KernGezond. © KernGezond

mail

Lelystad - Onder grote belangstelling van familie, vrienden en genodigden is zaterdag de nieuwe locatie van KernGezond in De Koploper aan de Badweg officieel geopend.

Nadat de openingshandeling was verricht, gingen de lichten aan en namen eigenaren Chris Bruijn en Jeroen Morssink de belangstellenden mee naar binnen.

De bouw, onder begeleiding van Sportbedrijf Lelystad en hoofdaannemer Trajectbouw, heeft slechts drie maanden geduurd. Begin augustus is het gezondheidscentrum in gebruikgenomen door alle therapeuten en de kernpartners. Begin september is KernGezond Sport, het fitness- en squashgedeelte, open gegaan.

Chris vertelt: 'Wij dromen al jaren van een locatie waar wij de zorg en faciliteiten die (top)sporters krijgen om weer fit te worden aan iedereen kunnen bieden. Met een zwembad in hetzelfde gebouw en nieuwe mogelijkheden tot samenwerking met onze kernpartners en het Sportbedrijf, is deze droom een stuk dichterbij gekomen'.

Open dag op 15 september

KernGezond houdt op zaterdag 15 september een open dag voor alle inwoners van Lelystad. Tussen 10.00 en 12.00 uur is iedereen welkom bij het gezondheidscentrum. Ook de KernPartners zijn aanwezig. Vanaf 12.00 uur kunnen inwoners gratis fitnessen en/of squashen bij KernGezond Sport.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...