Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet werd...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Actueel

Alle grote trekkermerken op jubileumeditie AgroTechniek Holland

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 07:50
  • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Biddinghuizen - Alle grote trekkermerken staan in september op de jubileumeditie van AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen. 'Dat is goed nieuws voor onze bezoeker', aldus beursmanager Willem Bierema.

'Enkele trouwe deelnemers gaan dit jaar groter exposeren, zoals Argi (met onder andere McCormick en Landini), Kamps de Wild BV, Agrometius en Wingssprayer BV dat vele malen groter staat dan voorheen. Ook verwelkomen we nieuwe deelnemers, zoals Roelama BV, RAMM Equipment, VDL Weweler Parts BV, Ifor Williams Trailers Benelux en Kröger'.

ATH biedt niet alleen de mogelijkheid om nieuwe machines te tonen en verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte machines: in het Zo goed als nieuw Paviljoen kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen die minimaal 1 jaar oud zijn of minimaal 500 draaiuren hebben. Bierema: 'Naast de ruim 3.000 trekkers en machines van 500 merken zijn er dagelijks demonstraties aardappeltechniek, mais, bieten rooien en niet kerende grondbewerking en kunnen bezoekers op een speciaal parcours hun behendigheid met trekkers, heftrucks en verreikers testen en op het TrekkerParcours testritten maken op de allernieuwste trekkermodellen. We tonen kortom ‘alles wat boeren boeit''.

Gebruikte trekkers en werktuigen

Maar ATH is niet alleen een podium voor verkoopstimulatie en merkbeleving van nieuwe trekkers en werktuigen, ook voor gebruikte machines. De meeste dealers zijn op de vakbeurs aanwezig in de stand van het trekkermerk en/of de machinemerken dat zij voeren, maar om hun aanwezigheid nog effectiever te maken organiseert ATH het Zo goed als nieuw Paviljoen. Bierema: 'Uiteraard onder strikte voorwaarden, zo geldt het alleen voor erkende dealerbedrijven die Fedecom-lid zijn waarvan hun leveranciers met de desbetreffende merken op de beurs exposeren. Bovendien zijn het per dealer maximaal twee trekkers en twee werktuigen. Jong gebruikte machines zijn belangrijk voor mechanisatiebedrijven én zeer interessant voor bezoekers, daarom biedt ATH als platform van fabrikanten, importeurs en dealers de mogelijkheid ze te tonen'.

Dagelijks open van 10 tot 17 uur

De vijfde editie van Nederlands grootste landbouwevenement in Biddinghuizen is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. 

Alle actuele informatie over deelnemers, merken, innovaties en de plattegrond is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.