Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Vincent Speur nieuwe eigenaar Multicopy Lelystad/Almere

Geplaatst op dinsdag 3 juli 2018 13:54
  • Van links naar rechts: Peter en Erika Moes en Vincent Speur. © Multicopy

pinterestmail

Lelystad - Met ingang van 1 juli heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes. Hiermee blijven ze in vertrouwde handen.

Bijna 25 jaar geleden hebben Peter en Erika Moes Multicopy Lelystad vanuit het niets opgestart. Door hard werken en nooit concessies te doen aan service en kwaliteit behaalden zij al snel de Top 3 positie binnen Multicopy. Later kwam daar de vestiging in Almere bij. Vincent Speur heeft vanuit zijn functie en passie de twee bedrijven al 15 jaar commercieel en operationeel geleid. Peter en Erika durven de vestigingen dan ook met een gerust hart aan hem over te dragen.

Vincent Speur: 'Voor klanten, leveranciers en medewerkers zal er niets veranderen. Zij kennen mij allemaal. Ook zal ik de groeiambitie van de afgelopen jaren blijven voortzetten door meer voor onze opdrachtgevers te blijven doen. Dit doen we met het bestaande team professionals en met nieuw creatief talent'.

Het sterke fundament dat de afgelopen jaar door Peter en Erika Moes is neergezet, wordt door Vincent Speur de komende 25 jaar verder uitgebouwd. Daarbij blijven zij hem met raad en daad bijstaan zolang dat nodig is. Peter Moes: 'Iedereen is gebaat bij een goede overdracht zodat Vincent de zaak succesvol kan voortzetten. Vooral onze klanten, omdat de toekomst nu weer decennialang gewaarborgd is'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.