Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
...
...
...
...
dossiers
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Gemeente Lelystad en provincie Flevoland zijn bezig met de ontwikkeling ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
...
Actueel

Eigen forelvangst laten bereiden bij Restaurant Silver

Geplaatst op vrijdag 29 juni 2018 19:20
  • Toms Creek eigenaar Tom Bremer en chef-kok Roy Kramer. © Fotostudio Wierd

mail

Lelystad - Na een dag vissen bij Toms Creek je eigen vangst perfect bereid op je bord. Bij restaurant Silver Wine & Dine is dit nu mogelijk.

Wie zijn forel voor 17.30 uur afgeeft, heeft die avond voor het diner de keuze uit drie heerlijke bereidingen van de zelf gevangen forel.

‘Wij vinden samenwerken en stimuleren van ondernemers in de polder belangrijk. Daarom hadden wij onlangs ook het polderbokje op onze kaart staan en deden we ook mee met de Lelystadse uitdaging’, aldus Corrie Hop, eigenaresse van Restaurant Silver Wine & Dine.

Lelystadse Uitdaging

Corrie vervolgt: ‘Tom en ik hebben elkaar leren kenen op de Lelystadse Uitdaging waar Tom de gerookte forel voor het voorgerecht heeft geleverd. Onze nieuwe chef-kok Roy Kramer heeft daar in samenwerking met leerlingen van De Steiger het hoofdgerecht met het polderbokje bereid’.

Bij de Lelystadse Uitdaging kwam een nieuwe uitdaging tussen Toms Creek en Restaurant Silver tot stand. Op de huidige kaart van het restaurant staan al de regenboogforel en zalmforel, die door Toms Creek geleverd wordt. De eigen vangst van de dag wordt hier nu aan toegevoegd.

Leuk extraatje

Leuk extraatje na een dagje vissen vindt Tom Bremer, eigenaar van Toms Creek. ‘Ik merk toch dat veel mensen die bij ons op forel komen vissen het lastig vinden om deze goed te bereiden. Nu kunnen ze na een dag in de buitenlucht lekker aanschuiven in het restaurant en genieten van hun eigen vis, klaargemaakt door een topkok.’

Meer informatie via Toms Creek, 06-18997041 of met Restaurant Silver Wine & Dine, 0320-417645.

tomscreek.nl

restaurantsilver.nl

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...