Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Ondernemers onderzoeken behoefte aan broodfonds in Dronten

Geplaatst op donderdag 28 juni 2018 17:22
  • © Pixabay

pinterestmail

Dronten - Peter van Bussel en Marja van de Haar van administratiekantoor Team PM en Jacqueline Beens van Beens Transport uit Dronten onderzoeken of in Dronten behoefte is aan de oprichting van een zogenaamd broodfonds.

Een broodfonds is een collectief waarin twintig tot maximaal vijftig zelfstandig ondernemers elkaar steunen wanneer zij een periode arbeidsongeschikt zijn. Het is een alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers. Het broodfonds is er voor alle zelfstandige ondernemers, zowel zzp’ers als ondernemers met een BV of VOF kunnen meedoen. Belangrijke uitgangspunten van een broodfonds zijn: elkaar steunen, een financieel vangnet en onderling vertrouwen.

Informatieavond

Na de zomervakantie houden de drie ondernemers in samenwerking met de ontwikkelaars De Broodfondsmakers een informatieavond in Dronten. Op dit moment hebben vijftien ondernemers belangstelling getoond om naar de infoavond te komen. De bijeenkomst wordt daadwerkelijk gehouden wanneer minimaal vijfentwintig ondernemers willen komen.

De infoavond wordt gehouden op een locatie in Dronten en geleid door De Broodfondsmakers. Er zijn geen kosten aan de avond verbonden.

Aanmelden

Ondernemers die vrijblijvend geïnformeerd willen worden over de ins en outs van een broodfonds in Dronten, kunnen zich vóór 16 juli aanmelden voor de infoavond via info@teampm.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.