Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
Actueel

Domino's opent vestiging in Dronten

Geplaatst op vrijdag 8 juni 2018 15:05
  • Franchisenemers Yannick Dokter en Julius Overweg. © Domino's

pinterestmail

Dronten - Pizzeriaketen Domino’s opent op maandag 11 juni een nieuwe vestiging aan de Helling 9 in Dronten. Het is 251e Domino’s winkel in Nederland en hij biedt ruimte voor tien zitplaatsen. De vestiging bezorgt uitsluitend met E-bikes.

De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 11.30 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur. Op zondag is de winkel open van 13.00 tot 22.00 uur. Kijk hier voor meer informatie over de winkel en openingstijden.

Verse ingrediënten

Omdat smaak en genieten van pizza’s centraal staat, verbetert Domino’s continu haar receptuur. Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. En de groenten worden dagvers geleverd door een vaste groenteboer. Bovendien is Domino’s bezig om de kwaliteit van de ingrediënten te verbeteren. De tomaten bevatten bijvoorbeeld minder water en hebben daardoor een intensere smaak. En recent zijn ook de jalapeños verbeterd en daardoor nog pittiger.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.