Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Wat gebeurt er achter de goed beveiligde deuren en hoge muren van PI Lel...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Actueel

Mountain Buitenleven biedt totaalplaatje voor buitenleven

Geplaatst op donderdag 12 april 2018 12:11
  • Thomas Roos van Mountain Buitenleven. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dronten - Mountain Buitenleven in Dronten levert het totaalplaatje voor het buitenleven: van fundering tot tuinhuis en van speeltoestel tot buitenkachels. 'De natuurbeleving bij u thuis', zegt Thomas Roos van Mountain Buitenleven.

‘Dat is onze slogan’, vervolgt hij. ‘Wij houden van de natuur en het buitenleven. Als je buiten bent, geeft dat een vrij gevoel. Voor even vallen de zorgen van je af als je lekker in je eigen tuin recreëert. Wij willen onze klanten graag ontzorgen op dit gebied’, legt hij uit. ‘Wij bieden het totaalpakket. Dus van de fundering van een tuinhuis tot vlonderplanken en straatwerk. Maar ook installatiewerk met zonnepanelen. Tevens ook speeltoestellen, trampolines, loungesets, vuurtafels en kachels en binnenkort barbecues.’

Maatwerk

Mountain Buitenleven levert maatwerk. ‘Zo gebruiken wij het liefst Douglas hout, maar als klanten dat willen kunnen ze ook kiezen voor geïmpregneerd grenen of vurenhout. Voordeel van Douglas hout is dat het heel hard hout is en daardoor uitermate geschikt voor buiten is. Je hoeft er niets aan te doen, maar dan wordt het iets grijzer. Om de kleur zo te houden, is twee keer per jaar oliën genoeg.’

Wie liever zelf zijn eigen tuinhuis in elkaar zet, is bij Mountain buitenleven ook aan het goede adres. ‘We leveren ook bouwpakketten met een heel duidelijke tekening’, zegt Thomas. 

'Zeg het een ander-bonus'

In april, mei en juni heeft het bedrijf de 'Zeg het een ander-bonus'. ‘Klanten die een bekende adviseren om naar ons te gaan, krijgen een leuke korting. Of een bon voor een diner in een geheime locatie in het bos.’

De 1.000 vierkante meter grote showroom aan de Boorn 1 in Dronten laat zien wat er allemaal mogelijk is. Er staat een scala aan prachtige houten tuinhuizen van Douglas hout opgesteld. In verschillende afmetingen en voorzien van aluminiumprofielen met glazen schuifpuien.

Postcoderoos-project

Klanten kunnen daarnaast meedoen met het postcoderoos-project. Dat is speciaal bedoeld voor wie niet genoeg ruimte op het dak van zijn (tuin)-huis heeft of liever geen zonnepanelen op eigen dak wil. Die klanten kunnen zich bij dit project aansluiten en zo via het dak en het grasveld van Mountain Buitenleven (in totaal gaat het om 5.000 vierkante meter) zonne-energie opwekken. ‘Dat geldt alleen voor klanten van omringende postcodes’, aldus Thomas.

Kijk voor meer informatie op de website van Mountain Buitenleven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.