Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

ING-topman Herman Tange op Flevopenningen Gala

Geplaatst op donderdag 5 april 2018 10:12
  • ING-topman Herman Tange. © ING

pinterestmail

Zeewolde - ING Nederland senior manager Herman Tange is één van de topmensen die op 13 april in Zeewolde het Flevopenningen ondernemersgala zullen bezoeken.

Econoom Tange, die aan Harvard Business school in Boston studeerde, is manager Marketing en Business Banking Experience. Hij zet zich onder meer in om bankieren gemakkelijker te maken, begrijpelijker en gemakkelijker toegankelijk voor de klanten. Tijdens zijn loopbaan heeft hij in diverse functies over de wereld gewerkt aan de digitale transformatie van de financiële dienstverlening. Hij werkte onder andere acht jaar bij ING Direct in de Verenigde Staten en Canada.

Uitreiking Flevopenningen

Het Flevopenningen ondernemersgala, dat traditiegetrouw door honderden ondernemers, bestuurders en politici wordt bezocht, wordt dit jaar voor de veertiende keer gehouden. Gedurende het gala worden de Flevopenningen 2018 uitgereikt aan bedrijven die exceptionele prestaties leveren of zich onderscheiden op het terrein van participatie. Ook wordt de Flevopenning 2018 uitgereikt voor het beste Windesheim Comakership. Voor elk van de penningen zijn bedrijven of studenten genomineerd.

Next Level

Onder de genodigden bevindt zich staatsecretaris Economische Zaken Mona Keijzer. Zij zal met gedeputeerde Jan-Nico Appelman de Flevopenning TOPonderneming 2018 uitreiken. Samen met Herman Tange vormen zij een zware economische delegatie, die het Flevopenningenthema 'Next Level' extra gewicht geven.

Flevopenningen Tom Lansink zegt daarover: 'We zitten midden in de economische, technologische en sociale transities, die ons land welvarend en duurzaam zullen maken. Nederland heeft veel in huis, technologisch en innovatief, maar er is meer nodig om een beter Nederland te kunnen bouwen dat welvarend en duurzaam is en kansen biedt aan  iedereen. Daarvoor zullen we onze bedrijven, onze instituties en onze economie naar een volgend niveau moeten brengen, naar het Next Level. Topmanagers als Herman Tange en bestuurders als Mona Keijzer kunnen daarin het verschil maken'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.