Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Actueel

Wethouder Van den Heuvel feliciteert Hajé met nominatie Participatiepenning

Geplaatst op woensdag 28 februari 2018 12:46
  • Wethouder John van den Heuvel feliciteert Thierry de Jager. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Wethouder John van den Heuvel heeft namens het college de felicitaties overgebracht aan directeur Thierry de Jager van Hajé voor de nominatie van de Flevolandse Participatiepenning 2018.

De Participatiepenning wordt op 13 april voor de derde keer uitgereikt tijdens de veertiende editie van het Ondernemersgala van de stichting Flevopenningen in Zeewolde. Ook dit jaar zijn er zes maatschappelijk betrokken Flevolandse bedrijven genomineerd voor de Participatiepenning. Hajé is een van de zes genomineerde bedrijven uit Flevoland en het enige genomineerde bedrijf uit Lelystad. 

Het meest onderscheiden

Hajé is door gemeente Lelystad voorgedragen als maatschappelijk betrokken bedrijf, dat zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden heeft in het kader van de Participatiewet. Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met zeven vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, hotels, Take Away’s, shops en pop-up store biedt Hajé eerlijke producten en gezonde maaltijden.

In daden

Wethouder John van den Heuvel: 'Hajé is bij uitstek een voorbeeld van een inclusief bedrijf. Niet alleen in woorden, maar vooral in daden: door het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij voeren hier al jaren actief beleid op. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Dit geldt voor de inkoop en de eerlijke producten, maar ook voor het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij begeleiden mensen, maar doen ook actief mee aan initiatieven om het aantrekkelijk te maken voor deze doelgroep. Hajé is daarom terecht genomineerd voor de Participatiepenning 2018.'

Fijne werkomgeving

Mede-eigenaar Thierry de Jager: 'Wij geven al jaren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Wij zien het als onze taak om medewerkers een fijne werkomgeving te geven, daarbij kijken we niet naar wat er niet kan, maar naar wat er wel kan. Ook kunnen wij jongeren kansen bieden die sommigen van hen elders niet krijgen. Dat gaat heel vaak goed, en als het niet zo lekker gaat, dan hebben we het daar samen over. Zo kan iedereen naar eigen vermogen meedoen.'

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.