Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet werd...
In Boer Wim Zoekt Vrouw volgt de redactie van FlevoPost de verrichtingen...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Actueel

Nieuw leven voor Van Thole

Geplaatst op woensdag 7 februari 2018 16:11
  • Overname Van Thole door Van Alten. © Vanalten.eu

pinterestmail

Lelystad - De eind oktober 2017 overgenomen activiteiten Van Thole BV in Lelystad worden door het team van Vanalten.eu BV nieuw leven ingeblazen.

‘Er zijn maar weinig kurkbedrijven in Nederland die eindproducten kunnen produceren van (kurk) halffabricaten en Vanalten.eu heeft daarvoor, van alle Nederlandse kurkbedrijven, de meeste machines in huis’, vertelt eigenaar Frank van Alten.

Webwinkel

Vanalten.eu levert voornamelijk aan bedrijven maar er is ook een webwinkel gelanceerd om rechtstreeks kurk producten te verkopen aan particulieren. Het betreft hier veel verschillende producten van kurk tegen scherpe prijzen.

Vanalten.eu bezit een grote voorraad vloeren en wanden van kurk die de komende periode verkocht moeten worden om ruimte te maken. Deze zijn te vinden op de site van KurkenCo. Daarnaast houdt het bedrijf twee speciale leegverkoop dagen op 9 en 10 februari zodat men kan komen kijken en eventueel aanschaffen.

Kurk komt meer in de belangstelling

‘Kurk komt, terecht, weer meer in de belangstelling. Het is een natuurproduct, duurzaam en bezit veel fijne kenmerken. Kurk is isolerend, dempend en uitstekend geschikt als ondervloer of als topvloer, maar ook aan de wand. VanAlten.eu kan op maat en in diverse kleuren plak vloeren, wand kurk en prikwanden maken. Ook levert VanAlten.eu zwevende kurk vloeren in vele dessins (ook hout dessins etcetera) waarbij alle voordelen van kurk op de vloer aanwezig zijn’, aldus Van Alten.

Vanalten.eu is te vinden aan de Pascallaan 40 in Lelystad.

www.tholeholland.nl

www.kurkenco.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.