Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Slump Catering & Events houdt inspiratiedag voor bruiloft, feesten en evenementen

Geplaatst op zaterdag 10 februari 2018 15:05
  • Een feestje aangekleed door Slump Catering & Events. © Michel Klooster Photography

pinterestmail

Bant - Slump Catering & Events inspireert aanstaande bruiden, bruidegoms en andere feestvierders tijdens de inspiratiedag op zondag 18 februari in de feesthallen aan het Rister 11 in Bant.

Een open dag waar bezoekers ideeën kunnen op doen voor een bruiloft, tuinfeest of ander feest.

Tussen 13.00 uur en 17.00 uur verwelkomt Henk Slump samen met zijn medewerkers bezoekers die trouw- of andere feestplannen hebben. 'Naast bruidsparen zijn er natuurlijk ook heel veel andere potentiële klanten die bij ons een kijkje achter de schermen kunnen nemen', vertelt Slump.

Compleet en 'op maat' ontzorgen

'Als cateraar hebben wij heerlijk eten en drinken, maar ook mooie materialen en tenten waarmee wij feestvierders compleet en 'op maat' ontzorgen op elke gewenste locatie.'

Samen met verschillende feestpartners laat Slump Catering & Events zien wat de mogelijkheden zijn qua aankleding en catering tijdens een feest en worden de nieuwste trends op het gebied van bruiloften en feesten gepresenteerd.

Verschillende stijlen

'Wij beschikken over een loods vol materialen en tenten waarmee we locaties in allerlei verschillende stijlen kunnen inrichten.'

In samenwerking met verschillende feestpartners laat Slump Catering & Events zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van feesten, bruiloften en partijen. Daarnaast presenteren de koks heerlijke verse gerechtjes, die live worden bereid. De gastvrouwen- en heren verwelkomen de gasten met drankjes en kleine hapjes.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.