Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Actueel

Peter en Erika Moes Franchisenemers van het Jaar 2017

Geplaatst op Tuesday 23 January 2018 16:48
  • Peter en Erika Moes van Multicopy Lelystad en Almere hebben hun Award voor Ondernemer van het Jaar ontvangen uit handen van Multicopy-directeur Annette Dales (links) en Gerard Slot, algemeen directeur van Franchise Services Europe (rechts). © Robert Aarts

pinterestmail

Vianen - Tijdens de 22e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot de Franchisenemers van het Jaar 2017. Zij zijn eigenaar van Multicopy in Lelystad en Almere.

Zij namen daarnaast ook de Communication Company Award in ontvangst en behoren tot de top 2 van Multicopy The Communication Company. 

'Peter en Erika zijn dit jaar 25 jaar ondernemer van Multicopy en vallen op doordat zij als één man met hun team opereren. Zij investeren in kennis, in nieuwe communicatiediensten en in uitstraling en hebben ook een sterke band met hun opdrachtgevers. Zij zijn een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers in hoe zij hun bedrijf hebben veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl', aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Communication Company Award

Peter en Erika Moes vielen nog meer in de prijzen. Met hun vestiging hebben zij ook de prestigieuze Communication Company Award 2017 gewonnen.

'De afgelopen jaren is veel veranderd. Zeker in de marketingcommunicatie. De opkomst van mobile, de gedeeltelijke transitie van papier naar digitaal, nieuwe innovaties in media en de steeds verder gaande individualisering van boodschappen. Voor veel grafische bedrijven was het een uitdaging om met deze verandering mee te gaan. Multicopy Lelystad en Almere hebben dat uitstekend gedaan. Van een bedrijf dat zich primair bezig hield met druk en print is het nu een allround communicatiecentrum voor het regionale mkb geworden. Waar (bijna) alles bedacht, gemaakt en geregeld kan worden om zo de beste communicatieoplossingen in te zetten. Met hun ideeën weten zij hun klanten optimaal te inspireren', aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Peter en Erika Moes vielen overigens nog meer in de prijzen. Met hun vestigingen stonden zij ook op de tweede plaats in de Top 10 van grootste Multicopy-bedrijven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.