Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Actueel

Topzorg makelaars helpt met toekomstgericht wonen

Geplaatst op woensdag 29 november 2017 09:56
  • Initiatiefnemers Johan Zandbergen, Mark Onderdijk en coördinator Jeroen Aalberts. © Topzorg makelaars

pinterestmail

​Dronten - Vanaf maandag 4 december kunnen mensen terecht bij Topzorg makelaars, gevestigd in kantoorgebouw de Bolder in Dronten. De makelaar bemiddelt bij aan- en verkoop van elk type woning en levensloopbestendige huizen in het bijzonder.

De Topzorg makelaar verzorgt meer dan alleen een transactie. ‘Wij kijken of een huis klaar is voor de toekomst of klaargemaakt zou kunnen worden’, vertelt Mark Onderdijk, een van de oprichters. ‘In de woningmarkt merken we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een huis dat meebeweegt met de omstandigheden, wij noemen dat een toekomstbestendig of levensloopbestendig huis. Denk hierbij aan slapen en baden op de begane grond, ruime kamers, huisautomatisering en een toegankelijke en onderhoudsvriendelijke tuin. Wij hebben in Flevoland al meerdere mensen geholpen en zijn ontzettend blij dat dit concept aanslaat.’

Makelaarsformule

Johan Zandbergen is mede-oprichter van de makelaarsformule. ‘Wanneer Topzorg makelaars een huis in de verkoop krijgt, betrekken wij altijd een architect. Deze laat door middel van een aangepaste plattegrond zien wat de mogelijkheden zijn om een bestaand huis “toekomstproof” te maken. Wij hebben nu een aantal stellen geholpen dat eerst de voorgestelde aanpassingen van de architect heeft doorgevoerd, voordat het huis te koop is gezet. De nieuwe plattegrond brengt ook potentiële kopers op ideeën en zo spreken we een grotere doelgroep aan. Door Topzorg ontdekken mensen de meerwaarde van een huis.’

Derde kantoor

Topzorg makelaars heeft naast Dronten een vestiging in Emmeloord en opent binnenkort het derde kantoor in Almere. ‘We zijn daarom voor diverse regio’s op zoek naar sterke, ondernemende makelaars die mensen willen helpen met toekomstgericht wonen. We kijken uit naar het vergroten van ons aanbod en team,’ besluit Mark Onderdijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.