Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
De eilandengroep Marker Wadden wordt de komende jaren in stappen ontwikk...
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Lelystad in...
Actueel

Buikema genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf 2017

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017 16:00
  • Nico en Jeanette Buikema en hun medewerkers zijn trots op de nominatie technisch beveiligingsbedrijf 2017. © Evelien Sikkema

pinterestmail

Emmeloord - Buikema Techniek uit Emmeloord is door de VEB, Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, samen met vier collega-bedrijven uit het land genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf van het jaar 2017.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de VEB op 23 maart.

Bijzonder eervol

Deze nominatie is bijzonder eervol voor het Emmeloorder ondernemersechtpaar Nico en Jeannette Buikema. De VEB is dé brancheorganisatie op het gebied van beveiliging, met zo’n 550 aangesloten bedrijven. Al die 550 bedrijven worden elk jaar ‘bedrijfsbreed’ geaudit, om het niveau van de aangesloten leden naar een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. De leden worden vooral beoordeeld op kwaliteitsborging, vakkennis en integriteit. Uit die audits worden vijf bedrijven genomineerd als het beste elektronische beveiligingsbedrijf.

Trots op nominatie

Nico en Jeannette Buikema hopen 23 maart uiteraard nummer één te zijn, maar zijn al bijzonder trots op deze nominatie. Elektronische beveiligingstechniek is één van hun specialismen, naast onder meer besturingstechniek (voor machines) en communicatietechniek (netwerken).

Bij Buikema weten ze alles over brandmeldsystemen, alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrole. 'Wij zijn er extra goed in', vertelt Nico Buikema, 'om al die systemen aan elkaar te koppelen. We werken met het vrije besturingsprogramma Ksenia, waardoor we elke klant maatwerk kunnen leveren'.

Toenemende vraag

Buikema Techniek, dat momenteel bestaat uit een hecht team van zeven personen, verwacht een groei. Jeannette Buikema: 'De economie trekt aan en daarnaast is het, helaas, een feit dat de criminaliteit verder toeneemt. De vraag naar beveiligingssystemen neemt daardoor ook toe'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.