Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
De eilandengroep Marker Wadden wordt de komende jaren in stappen ontwikk...
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Lelystad in...
Actueel

Formido wordt Praxis in Dronten

Geplaatst op donderdag 16 februari 2017 13:21
  • Formido in Dronten wordt omgebouwd tot Praxis. © Praxis

pinterestmail

Dronten - Praxis opent begin april haar deuren aan De Noord 61 in Dronten. Op deze locatie is momenteel Formido gevestigd.

Een logische stap vooruit

Ben van Duijn, al 30 jaar de winkelmanager van Formido Dronten en straks winkelmanager van Praxis, is enthousiast: 'Zowel Praxis als Formido is onderdeel van Maxeda DIY Group. Praxis is sterk als formule en heeft een breed assortiment. Ombouw tot Praxis is dan ook een logische stap vooruit voor onze winkel én voor Dronten'.

'De hele winkel wordt verbouwd tot een eigentijdse complete bouwmarkt voor alle klussers', vervolgt Van Duijn. 'Sommige dingen veranderen ook niet: het bestaande Formido-personeel vormt ook bij Praxis Dronten straks het vertrouwde serviceteam. En natuurlijk blijven we vasthouden aan onze services, zoals het bezorgen of het leggen van een laminaatvloer of bijvoorbeeld het gratis thuis inmeten van maatwerkzonwering of inbouwkasten. En dat ene boutje wat je als klant net nodig hebt blijft gewoon bij ons per stuk te koop. Praxis organiseert ook diverse workshops. Mijn winkelteam heeft er enorm veel zin in en we kunnen amper wachten tot de Praxis-deuren opengaan. De winkel blijft gewoon open tijdens de ombouw, waardoor klanten altijd op ons adres terecht kunnen voor al hun klusbenodigdheden'.

Formido Klantenpas

Formido-klanten met een Formido-pas kunnen tot een half jaar na opening van de Praxis-winkel hun spaarpunten gewoon verzilveren. Ook de tegoedbonnen en cadeaukaarten van Formido zijn inwisselbaar bij Praxis Dronten. Bij Praxis kan de klant sparen voor AirMiles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Daarnaast biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. Hiervoor is in de winkel een speciale 50+Pas verkrijgbaar. Tot slot neemt Praxis ook de garantievoorwaarden over van bij Formido gekochte producten.

  • gallerij afbeelding

    Winkelmanager Ben van Duijn is al helemaal klaar voor Praxis. © Praxis

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.