Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Lelystad in...
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Dronten in ...
Lees hier alles over de bestuurscrisis in de provincie Flevoland, die on...
Actueel

NAUPAR gaat over op derdegeldenrekening

Geplaatst op donderdag 16 februari 2017 10:20
  • © NAUPAR

pinterestmail

Lelystad - NAUPAR maakt sinds januari gebruik van een derdegeldenrekening. Hiermee wil het nautische bedrijf uit Lelystad de gelden van de aangesloten schippers en de gasten veilig stellen.

‘De zogenaamde tussenrekening draagt bij aan meer service en transparantie, iets waar NAUPAR voor staat’, aldus directeur Pouwel Slurink.

Een derdengeldenrekening wordt ook veel gebruikt door advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders. ‘Met behulp van een derdegeldenrekening scheidt NAUPAR gelden die toebehoren aan gasten en schippers van eigen zakelijke tegoeden’, legt hij uit.

NAUPAR is een samenwerking van zeilrederijen ‘De Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 40 jaar ervaring in groepsvakantie, toerisme en het organiseren van events voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist in schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautisch evenementen, feesten en partijen. ‘Wij bieden voor elke gelegenheid een passend schip.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.