Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Gemeente Lelystad en provincie Flevoland zijn bezig met de ontwikkeling ...
Frank van Flierenburg, alias Frank Patat, en de gemeente Dronten liggen ...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
Actueel

Nieuwe Domino's in Emmeloord deelt gratis pizza's uit

Geplaatst op vrijdag 6 januari 2017 18:07
  • © Domino's

pinterestmail

Emmeloord - Pizzaketen Domino's opende onlangs de deuren van de 207e vestiging aan de Noordzijde 16A in Emmeloord. Dit wordt zaterdagmiddag feestelijk gevierd met een gratis pizza-actie.

Omdat Yannick Dokter en Julius Overweg, de ondernemers achter deze winkel, graag kennis willen maken met iedereen in Emmeloord, trakteren zij zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur op gratis pizza's. Er is keuze uit drie soorten gratis medium pizza's.

Domino’s Emmeloord is elke dag geopend voor lunch en sluit pas laat in de avond. Op het menu staan bijvoorbeeld de Burger range pizza’s en de populaire Pizza Perfect Pepperoni. De klant kan naast de pizza’s van het menu ook zijn eigen invulling geven aan de pizza’s. Zo kunnen zij kiezen uit verschillende ingrediënten en bodems, en zijn pizza’s van het menu ook makkelijk aan te passen naar de eigen voorkeuren. Dit kan ook via de website.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.