Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Lelystad in...
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Dronten in ...
Lees hier alles over de bestuurscrisis in de provincie Flevoland, die on...
Actueel

MCM Marknesse wint Ondernemersprijs Noordoostpolder 2016

Geplaatst op vrijdag 6 januari 2017 13:49
  • © Evelien Fotografie

pinterestmail

Bant - MCM uit Marknesse heeft de Ondernemersprijs Noordoostpolder 2016 gewonnen. Dit is donderdag bekendgemaakt tijdens het gezamenlijke nieuwjaarsfeest van de ondernemersberenigingen BAN en OVG bij Eigen Wijze in Bant.

Samenwerking

'In 2017 zetten we verder in op samenwerking', was de boodschap die de voorzitters van de twee ondernemersverenigingen in Noordoostpolder donderdag lieten klinken. In hun welkomstwoord kwamen onderwerpen aan bod als glasvezel op de bedrijventerreinen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie & onderwijs.

AP Machinebouw Beste Leerbedrijf

Tijdens het feest werden twee prijzen uitgereikt. ROC-locatiedirecteur Durk Bijma kende de prijs voor Beste Leerbedrijf toe aan AP Machinebouw uit Rutten. Bijma benadrukte de rol van het bedrijfsleven voor het onderwijs en andersom. 'Het is belangrijk dat er bedrijven zijn die inzien dat onderwijs en bedrijfsleven elkaar kunnen versterken. Door samen te werken, kunnen leerlingen de juiste vaardigheden leren en krijgen bedrijven mensen met de juiste kennis in huis. AP Machinebouw is zo’n bedrijf en daar zijn we heel blij mee'.

Lokaal betrokken

Wethouder Hans Wijnants mocht als voorzitter van de jury de Ondernemersprijs Noordoostpolder 2016 uitreiken aan MCM uit Marknesse. 'MCM is op diverse manieren lokaal betrokken, zet zich in voor goed technisch onderwijs in de polder en heeft zich de afgelopen 25 jaar bewezen als specialist in kwalitatief hoogwaardige metalen halffabricaten voor uiteenlopende sectoren'.

Flevopenning Topondernemer

Cor van Vilsteren en Mark Hilderink namen de prijs vol trots in ontvangst en benadrukten dat ze dit samen met hun medewerkers hebben kunnen bereiken. Met de prijs dingt MCM tevens mee naar de Flevopenning Topondernemer. Deze Flevolandse prijs wordt op 19 mei uitgereikt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.