Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Actueel

Urker bedrijf ECMR wint internationale innovatieprijs

Geplaatst op vrijdag 16 mei 2014 16:00
  • ECMR krijgt de 'Amsterdam Innovation Award 2014'. © Eigen foto

  • ECMR krijgt de 'Amsterdam Innovation Award 2014'. © Eigen foto

pinterestmail

Amsterdam/Urk - European Cleaning Machine Recycling uit Urk heeft een internationale innovatieprijs gewonnen tijdens de 25e ISSA Interclean in de Amsterdamse RAI. Het bedrijf bedacht een systeem voor de verwerking van afgedankte schoonmaakmachines.

ECMR ontving de 'Amsterdam Innovation Award 2014' in de categorie 'Cleaning Management and Training Solutions'. Deze prijs is dinsdag uitgereikt tijdens deze tweejaarlijks terugkerende internationale beurs op het gebied van de schoonmaak die gehouden werd van 6 tot en met 9 mei.

'Uniek concept'

'ECMR biedt een werkelijk uniek concept aan binnen de professionele schoonmaaksector. Het probleem met betrekking tot de verwerking van afgedankte schoonmaakmachines is al een grote uitdaging voor de industrie. En deze uitdaging zal groeien naar mate wet- en regelgeving de fabrikanten zal verplichten om meer verantwoordelijkheid te nemen, ook tijdens de afvalfase, en dat allemaal op totaal transparante wijze. Hoewel het nodige nog moet gebeuren, het feit dat ECMR de plannen omgezet heeft in een werkend systeem moet toegejuicht worden', aldus het oordeel van de internationale vakjury.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.