Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Dronten in ...
Actueel

Slagersfamilie opent nieuwe winkel in MFA Kuinre

Geplaatst op dinsdag 2 juli 2013 11:12
  • Keurslager Mulder in Kuinre. © Google Maps

pinterestmail

Kuinre - De winkel van slager Jelte Mulder uit Kuinre, nog één van de weinige zelfslachtende slagers in Nederland, verhuist naar het MFA in Kuinre. De slagerswinkel aan het Sasplein houdt hierdoor op te bestaan.

De laatste jaren is de slagerij bekend geweest als ‘Keurslagerij Mulder’. Hier komt met ingang van woensdag 10 juli verandering in. ‘Keurslagerij Mulder’ wordt ‘Slager Mulder’, die zich zal gaan richten op huisslachting, diepvriesvulling en worstmakerij. Woensdag 10 juli is de laatste dag dat de winkel geopend is.

Vaste klanten van Jelte Mulder hoeven niet bang te zijn om het vakmanschap van de slager te missen. Jelte's broer André, het bekende gezicht in de Keurslagerswinkel, opent op vrijdag 12 juli in het nieuwe MFA de deuren van een nieuwe slagerij in de nieuwe supermarkt, onder de naam 'Ambachtelijke Slagerij Mulder'. 'Slager Mulder' is de hofleverancier van de nieuwe slagerij.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.