Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Gemeente Lelystad en provincie Flevoland zijn bezig met de ontwikkeling ...
Frank van Flierenburg, alias Frank Patat, en de gemeente Dronten liggen ...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
ignore touch
( Advertorial )
Als echtgenoten gaan scheiden, hebben zij recht op de helft van het pensioen dat de andere echtgenoot gedurende het huwelijk heeft opgebouwd. Dat is geregeld in de Wet Verevening Pensioenrechten bij echtscheiding (‘WVP’). Dit geldt ook voor partners die een geregistreerd partnerschap met elkaar aangegaan zijn. Mogelijk komt hier verandering in.
ignore touch
( Advertorial )
Bent u eigenrisicodrager voor de Ziektewet? En gaat er in uw organisatie een werknemer arbeidsongeschikt uit dienst? U moet dan niet alleen zorg dragen voor de betaling van het loon maar ook voor de re-integratie. Maar naast de verplichtingen kan het dragen van eigen risico’s ook aantrekkelijk zijn.
ignore touch
( Advertorial )
Genieten op hoog niveau kan ook letterlijk: met een daktuin. Vergroot je leefruimte bij je huis of je bedrijf door de nutteloze dakoppervlakte in te richten als groene oase of laat je dak begroeien met sedum voor een sfeervol groen dak.
ignore touch
13-05-2018 om 15:02
Lelystad - Woontex Slaapcomfort gaat vanaf 1 juni een samenwerking aan met Beddenspecialist. Vanaf dat moment zal de beddenwinkel in Lelystad, Beddenspecialist Woontex gaan heten.
ignore touch
( Advertorial )
De één gaat met frisse tegenzin aan het werk en de ander kijkt ernaar uit: we hebben het over het zelf schilderen van… wanden en plafonds!
ignore touch
11-05-2018 om 19:55
Lelystad - Het bedrijf Micronic is de winnaar van de Leerwerkverkiezing 2017. Dat werd deze week bekendgemaakt. De twee andere genomineerden waren Holland Composites en Jamin Lelystad.
ignore touch
11-05-2018 om 16:17
Dronten - Frens in the house, dat is gespecialiseerd in decoratief stucwerk, geeft zaterdag een demonstratie betonlook voor in badkamers bij Carpe Diem Makelaardij 2.0 aan de Redepassage 19 in Dronten.
ignore touch
( Advertorial )
De lente is begonnen en we kunnen weer genieten van het buitenleven. Ben je op zoek naar een exclusief tuinmeubel van hoogwaardige kwaliteit en met een unieke uitstraling, dan zijn er dit seizoen leuke nieuwe buitenmeubelen op de markt.
ignore touch
( Advertorial )
Heeft u deze winter lekker warm bij de houtkachel gezeten? Die kans is groot want afgelopen winter heerste er een zogenaamde Siberische koudegolf in ons land.
ignore touch
( Advertorial )
Al een aantal jaren neemt het aantal woninginbraken en overvallen af. Volgens het CBS blijkt uit politiecijfers dat er vorig jaar ruim 49.000 aangiften waren van een woninginbraak, ruim 6000 minder dan het jaar daarvoor.
ignore touch
( Advertorial )
De één gaat met frisse tegenzin aan het werk en de ander kijkt ernaar uit: we hebben het over het zelf schilderen van… wanden en plafonds!
ignore touch
( Advertorial )
Als u van een eigen vakantiehuis droomt, dan is dit het moment. Het kopen van een eigen vakantiehuis is allang geen taboe meer.
ignore touch
30-04-2018 om 15:02
Lelystad - Kindercentrum Amberrosia uit Almere opent een Flexibele Opvang vestiging op een unieke locatie in Lelystad, namelijk in het speelparadijs Ballorig, naast zwembad De Koploper.
ignore touch
27-04-2018 om 12:40
Dronten - Vanaf dinsdag 1 mei kunnen de bewoners van Dronten en omgeving weer genieten van een gezellig potje poolen bij Geert Zandbergen. De ondernemer keert na dertien jaar terug en opent in Dronten, aan Het Ruim 11, Vegas Dronten Grandcafé Poolcentrum.
ignore touch
25-04-2018 om 09:20
Dronten - Lekker neerstrijken op het terras met een kop koffie en een vlaaipunt kan voortaan bij Jamin/Multivlaai in winkelcentrum Suydersee in Dronten. ‘We hebben hier echt volop de zon op ons terras’, zegt franchisenemer Eric Coppenhagen enthousiast.
ignore touch
( Advertorial )
Heeft u binnenkort een evenement of open dag? Een opening of een bruiloft? Verwelkom uw gasten dan op een rode loper.
ignore touch
24-04-2018 om 17:00
Dronten - Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile in Dronten is zondagavond uitgeroepen tot beste schoonheidsspecialiste van midden en oost Nederland. Dit gebeurde tijdens de uitreikingsavond van de Beauty Awards.
ignore touch
22-04-2018 om 14:30
Lelystad - Ondernemerscoach en marketingadviseur Selma Foeken gaat de eerste van een serie leerzame kennis- en inspiratiesessies invullen die het Ondernemersplein Lelystad gratis aanbiedt onder de naam 'Smart Business Masters' aan lokale ondernemers.
ignore touch
20-04-2018 om 18:30
Lelystad - Blokker opende onlangs de deuren van haar nieuwe winkel aan de Promesse 48 in het stadshart van Lelystad.
ignore touch
18-04-2018 om 12:09
Lelystad - Tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst in Lunchcafé Het Goed aan De Meent werd een groep werkgevers benoemd tot Partner van Werkbedrijf Lelystad (WBL).
ignore touch
17-04-2018 om 14:42
Lelystad - Waar de woningmarkt een aantal jaren terug eindelijk weer een beetje in de lift zat, is deze nu letterlijk booming. 'Als een huis nu meer dan een week in de verkoop staat, dan is dat lang', vertelt makelaar Paul Buisman.