Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet werd...
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
ignore touch
19-07-2018 om 13:25
Lelystad - De Rabobank sluit haar bankwinkel aan het Dukaatplein in het stadshart van Lelystad. Klanten kunnen vanaf maandag 22 oktober terecht in het bestaande kantoor aan het Ravelijn, 500 meter verderop.
ignore touch
( Advertorial )
Bedrijven kunnen duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers niet langer negeren. Natuurlijk was het altijd al belangrijk dat oudere medewerkers zo lang mogelijk goed bleven functioneren. Maar inmiddels zijn duurzaam inzetbare medewerkers voor bedrijven van levensbelang.
ignore touch
( Advertorial )
Een container voor plastic, restafval, gft-afval en soms ook nog voor papier. Sommige huishoudens hebben zelfs twee containers voor een afvalsoort. Een doorn in het oog, zou je denken. Zeker wanneer ze in je voortuin staan, je ertegen aankijkt vanuit het keukenraam of vanaf je terras.
ignore touch
14-07-2018 om 15:45
Lelystad - De farmaceutische groothandel BModesto vestigt zich met een nieuw bedrijfspand op het Lelystadse bedrijventerrein Zuiderpark. BModesto is nu nog gevestigd op Flevopoort. Het nieuwe gebouw van het bedrijf beslaat een oppervlakte van ruim 3000 vierkante meter, drie keer zo groot als het huidige pand aan de Artemisweg.
ignore touch
( Advertorial )
Voor een heerlijk dagje strand hoef je niet ver te reizen. Wist je dat Flevoland wel meer dan 30 strandjes heeft. Ideaal om lekker te relaxen of om te watersporten.
ignore touch
( Advertorial )
Wanneer je niet over voldoende spaarmiddelen beschikt is er de mogelijkheid om geld te lenen, althans als je voldoende kredietwaardig bent.
ignore touch
( Advertorial )
Glutenvrije pizza’s, glutenvrije hamburgers, ze bestaan allemaal. Maar hoe is het gesteld met het aanbod glutenvrije producten op (food)festivals? Festivals zijn populairder dan ooit, maar is de ‘gluut’ er wel goed vertegenwoordigd?
ignore touch
( Advertorial )
Het volgen van een BHV training is voor bedrijven verplicht en is in het leven geroepen als preventiemiddel voor letsel en schade van werknemers.
ignore touch
05-07-2018 om 13:08
Dronten - Winkelcentrum SuyderSee in Dronten staat zaterdag in het teken van het Food Event. Na het succes van voorgaande jaren hebben zeventien food-gerelateerde ondernemers opnieuw een smaakroute georganiseerd.
ignore touch
03-07-2018 om 13:54
Lelystad - Met ingang van 1 juli heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes. Hiermee blijven ze in vertrouwde handen.
ignore touch
( Advertorial )
Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint. Maar hoe zit het dan met tapijt?
ignore touch
02-07-2018 om 09:30
Leeuwarden - Pier Baarsma is benoemd tot algemeen directeur van NDC mediagroep. Hij volgt Dina Boonstra op, die onlangs haar vertrek aankondigde.
ignore touch
29-06-2018 om 19:20
Lelystad - Na een dag vissen bij Toms Creek je eigen vangst perfect bereid op je bord. Bij restaurant Silver Wine & Dine is dit nu mogelijk.
ignore touch
28-06-2018 om 17:22
Dronten - Peter van Bussel en Marja van de Haar van administratiekantoor Team PM en Jacqueline Beens van Beens Transport uit Dronten onderzoeken of in Dronten behoefte is aan de oprichting van een zogenaamd broodfonds.
ignore touch
27-06-2018 om 17:04
Emmeloord - Een beetje verlegen zijn ondernemers Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn van hotel, restaurant en grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord wel, met de titel Meest Markante Horeacondernemer van Flevoland.
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
16-06-2018 om 10:00
Lelystad - Gitaren, violen, fluiten, versterkers, schroefjes en poetsmiddelen. Alles wat je nodig hebt voor je muziekhobby is te vinden bij Muziekwinkel Lelystad.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
13-06-2018 om 16:31
Lelystad - Het maakt niet zoveel uit wát ze doen, zolang het maar met verbinden te maken heeft. Mensen op een originele manier bij elkaar brengen, dat is wat ze op een van Nederlands meest unieke campings het liefst doen. 'Enthousiaste gasten zeggen er zelfs hun buitenlandvakantie voor af'.
ignore touch
13-06-2018 om 10:37
Lelystad - De keukenspeciaalzaak Keukenmania opent donderdag in Palazzo aan de Zuiderpoort 8 in Lelystad een van haar eerste vestigingen.
ignore touch
08-06-2018 om 15:05
Dronten - Pizzeriaketen Domino’s opent op maandag 11 juni een nieuwe vestiging aan de Helling 9 in Dronten. Het is 251e Domino’s winkel in Nederland en hij biedt ruimte voor tien zitplaatsen. De vestiging bezorgt uitsluitend met E-bikes.