Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
...
...
...
...
dossiers
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Gemeente Lelystad en provincie Flevoland zijn bezig met de ontwikkeling ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad telt veel woningen met asbestdaken die aan sanering toe zijn. W...
...
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna herfst. Dat betekent dat het bockbierseizoen weer van start is gegaan.
ignore touch
15-09-2018 om 13:00
Lelystad - 'Veel mensen kennen ons van de verkoop van de (nieuwbouw)woningen in Flevo Golf Resort, maar we doen veel meer dan dat', zegt Henk Dop, eigenaar van Dop Makelaars in Lelystad. Zijn bedrijf bestaat 20 jaar.
ignore touch
14-09-2018 om 17:18
Lelystad - Met hak, zonder hak, hoog, laag, zwart, roze of met bloemetjes. Het kan allemaal bij Ortho Design. ‘En dankzij onze 3D scanner is het aanmeten van een nieuw paar schoenen een kwestie van een paar minuten. Ideaal!’, vertellen André en Sandra IJsebrands, eigenaren van Ortho Design aan de Kolkweg 20-16 in Lelystad.
ignore touch
12-09-2018 om 09:02
Lelystad - Het Lelystadse zuivelbedrijf Farm Dairy heeft de Europese primeur met de biobased melk can. Vanaf deze week is de can verkrijgbaar in de koeling bij supermarkt Albert Heijn.
ignore touch
11-09-2018 om 17:14
Lelystad - De Groene Sluis in Lelystad heeft het keurmerk voor kringloopwinkels gehaald, een keurmerk dat uitgereikt wordt door Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.
ignore touch
10-09-2018 om 16:12
Lelystad - Wakker worden met een kop koffie. Een ochtendritueel waar velen niet zonder kunnen. ‘En dan wil je natuurlijk wel dat de koffie ook echt lekker is. Met Gaggia lijkt het net alsof een Italiaanse Barista het zojuist in jouw eigen keuken klaar heeft staan maken’, lacht Aad Zoon, marketingmanager bij STT (Sidha Technology & Trading).
ignore touch
10-09-2018 om 10:05
Lelystad - Onder grote belangstelling van familie, vrienden en genodigden is zaterdag de nieuwe locatie van KernGezond in De Koploper aan de Badweg officieel geopend.
ignore touch
08-09-2018 om 16:10
Swifterbant - Van het drukke Almere naar de rust van Swifterbant. Eric Namink van Glaszettersbedrijf Kien was het al langer van plan, maar hakte onlangs de knoop door.
ignore touch
06-09-2018 om 19:12
Lelystad - Met de start van Janine Northausen als arbeidsmarktcoach is het Servicepunt Techniek Flevoland officieel van start gegaan.
ignore touch
( Advertorial )
“Werknemers vinden het moeilijk om hun pijn bespreekbaar te maken”, vertelt Erica van As, arbeidsdeskundige bij Experix. Steeds vaker komt ze in aanraking met mensen die pijnklachten ervaren. Ze willen loyaal blijven aan hun werkgever en niet lastig gevonden worden. Hun doel is om aan het werk te blijven maar dat kan niet op deze manier. Hoe kan dat dan wel?
ignore touch
03-09-2018 om 11:07
Lelystad - Yogaschool Lelystad opent op maandag 10 september haar deuren. Deze nieuwe yogaschool is gevestigd in het pand van Centra Plaza en is een initiatief van yogadocenten Anja Kramer, Anuska de Haas en Erwin van Berkel.
ignore touch
( Advertorial )
De vakantie is bijna ten einde. Het gewone leven herneemt zijn oude gang. De kinderen gaan weer naar school en naar hun sportles en u bent weer aan het werk of druk met het huishouden. Wilt u er nog even tussenuit voordat de herfst zich aandient? Dan is de Dordogne altijd een goed idee.
ignore touch
( Advertorial )
Naar het effect van koffie op onze gezondheid wordt regelmatig onderzoek gedaan. Is het nu wel of niet goed voor uw gezondheid?
ignore touch
23-08-2018 om 10:17
Lelystad - Kindercentrum Amberrosia betrekt zaterdag 25 augustus de nieuwe locatie boven Ballorig in Lelystad. Deze nieuwe plek wordt geopend door Remy Bonjaski.
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhout is een recycleproduct. Nadat het hout dienst heeft gedaan als steigerplank, is het erg geschikt voor een tweede leven. Van steigerhouten planken kun je namelijk robuuste en duurzame meubels maken. Of je er nu een tuinmeubel van maakt of juist een meubel om je interieur mee te verfraaien, het maakt niet uit, het kan allebei.
ignore touch
( Advertorial )
Ja, de zomervakantie is in volle gang. Zes weken heerlijk vrij en doen waar je zelf zin in hebt. Voor de kinderen dan.
ignore touch
19-08-2018 om 07:41
Biddinghuizen - Een opvallende verschijning, zo mogen de tien nieuwe AYGO’s met opvallende GICOM opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van GICOM in Biddinghuizen en het zusterbedrijf KOMECO in Ketelhaven.
ignore touch
( Advertorial )
Katoen kennen we allemaal, maar heeft u ook bamboetextiel in uw kast liggen? Bamboe is net als textiel uitermate geschikt om kleding van te maken. En bamboe is erg duurzaam. En tijdens warme zomerdagen extra fijn en comfortabel ondergoed.
ignore touch
10-08-2018 om 07:50
Biddinghuizen - Alle grote trekkermerken staan in september op de jubileumeditie van AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen. 'Dat is goed nieuws voor onze bezoeker', aldus beursmanager Willem Bierema.
ignore touch
09-08-2018 om 13:29
Lelystad - De Lelystadse kringloopwinkel De Groene Sluis is vanaf 21 augustus ook open op de dinsdagochtend. Vanaf 10 uur gaan de deuren open.